tisdag 14 maj 2013


 
För ett tag sedan satte jag socker ärtor i en större kruka och nu har dom äntligen börjat titta upp. Tyvärr var jag lite sen i mitt planterande men bättre sent än aldrig... Maken köpte ett mindre armerings nät som han rullade ihop som en enkel spalje. Super smidigt och rätt så enkelt. Hoppas det blir många god ärtor som kan avnjutas senare i sommar till en god grillning. 


 
En trött Zelda efter lek i trädgården.
 
Det har blivit en viss fördröjning med uteköket, tyvärr så regnar det här så det går inte att måla. men jag är rätt så glad att det regnar för det behövs verkligen i vår snus torra trädgård.
 
Ha de gott alla ni som tittar in och ett stor Tack för att ni förgyller min dag. I går passerade min räknare 400 besökare på en dag och ni gör mig så oerhört glad. Tack för att ni finns.
 
Kram Anna
 


9 kommentarer :

Anonym sa...

Älskar din blogg! Är inne på den varje dag. Ha det så gott! Kram Nina

Lantligt i smultronbacken sa...

Det är så fint med armering i trädgården och för några år sedan visade jag maken vad de kostar i butik och vips gjorde han några höga till mig. Han höll verkligen på att svimma av priset;)

Kram Teres

Louise sa...

Fiffigt med sockerärtor i kruka! Ser ut att vara ganska många i en kruka så du kan säkert flytta några till fler krukor. Jag tycker att en ynka planta tar rejält med plats när den har vuxit till sig! smart att stänga in dem i armering!

kram louise

Hemma på Sjuan sa...

Tack för bra trädgårdstips! Snyggt med armeringsjärn!
Såå söt liten trött Zelda, kram Suss

Bjørkvold besøkshage sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Rose-Marie sa...

Tack Själv Anna för att Du finns och förgyller vardagen för mig o alla andra med alla vackra bilder på din trädgård o lilla vovven... Du delar verkligen med dig av massor av ideér å de gör mig så glad :) :)

Marina sa...

Här kom det regn i natt och i går natt och det är perfekt om jag får bestämma. Bra för det nysådda i odlingslådorna. Nu kom jag på att jag inte kollat om det börjat komma upp något. Behöver kanske täcka så inte fåglarna knipsar av årtskotten i år igen.

Kram

susanne sa...

Det är snyggt med armeringsjärn! Själv har jag nyss upptäckt att de finns i olika tjocklekar, lite lättare att böja/ kapade tunna märkte jag...;D Susanne

Anonym sa...

Tack för ditt bloggengagemang (finns det ett sådant ord?) Jag får tips och inspiration och är inne och kikar här nästan varje deg.

Kram Malin