onsdag 15 maj 2013

100 queen of night....


 Bilderna är tagna en tidig norgon med mobilen i alla hast så inte de bästa tyvärr.
 
...har kommit upp och nu väntar jag med spänning på att dom ska öppna sig. Vet inte om jag gjorde när jag satte dom just här men det får tiden visa när vi väl blir klara. Denna rabatten finns på gavlen bredvid vårt trädgårdsland och den sidan är inte prioriterad just nu. Tittat man på knoppen ser den lite rosa ut och jag är nervös över om den ska bli så mörk och vacker som lovat.

 
 
 
Denna bilden är lånad på nätet och så som queen of night ska se ut.
 

 
Min snälla bror gav mig dessa liljekonvaljerna och jag vet inte riktigt var jag vågar sätta dom eftersom dom är väldigt giftiga. Vill inte riskera att Zelda får tag i dom, så tror dom får flytta in till min mamma eller kanska ska jag ha dom i en hög kruka? Vad tror ni, klarar dom det?
 
Tack snälla för era fina kommentarer, det värmer något oerhört och det är så roligt att ni finner mina små idéer användbara. Till mina nya följare vill jag säga att ni är så varmt välkomna.
 
Ha en underbar dag
Kram Anna
 
 
 
 
 


6 kommentarer :

Trädgården på Höjden... sa...

vilken underbar tulpanfrossa du kommer att få. här hemma har ditt gräs fått sin plats. hoppas att det kommer att trivas lika bra som hos dig
kram åsa

Anonym sa...

Lika spännande varje år innan knopparna brister. Härligt tulpanhav du kommer att få :)
Kram Maria

Ewa`s Galleri sa...

Härligt med så mycket tulpaner ,Hoppas färgen blir den rätta
ha en bra dag

Anonym sa...

Underbart med så många! Jag har den, och den är så vacker! Jag har liljekonvaljer också, trots småbarn i trädgården. Brukar knipsa bort bären på hösten, och så har jag dem en bit in i rabatten så att de inte ska gå att nå så lätt. Kram Hanna

Marina sa...

Så vackra de svarta tulpanerna är. Sällan man ser en så mörk sort.

Kram

AnnaHelena sa...

Jag har också Queen of night, men HUNDRA!!! Jag har så löjligt få jämfört med dig... :-)
Kommer att bli en underbar syn!

Kram // AH