lördag 15 juni 2013

Nu går det undan....

 
 
Penseerna har verkligen gjort sitt och ändå har jag svårt för att ta bort dom. Nu har dom fått flytta vidare till flera vaser och så hoppas jag att dom står en vecka till. Det positiva nu är att man har fått flera lediga krukor till nya blommor. Så jag hoppas på en tur till plantskolan en dag om någon kan köra mig... 
Skogsklematisten växer så det knakar och redan nu är den tillräckligt stor, enligt min mening men det kan jag inte tänka mig att den tycker. Varje vår klipper jag ner den väldigt hårt i hopp om att den ska bli lite mindre men no no.

 
Förra sommaren planterade jag ut mitt ormskägg i rabatten och under vintern la jag säckväv över för att skydda den lite men trots det var den inte jätte glad. Nu har den fått flytta tillbaka till sin kruka och där får den stanna. Den har redan visat att den trivs genom nya skott.
 
Hoppas ni alla har en trevlig lördag
 
Kram Anna
 
 
 
 
 
 


2 kommentarer :

Jenny sa...

Ja, penséerna har lite skiftande utseende här hos mig. Av de som stått väldigt soligt är de flesta rätt risiga, medan de i skuggigare lägen är jättefina. Kanske dags att göra en rensning där idag.

Trevlig helg,
Jenny

Marina sa...

Jag har två krukor kvar med penséer nu. Ser väl inte jätteroliga ut längre.
Nu är studenten över så nu kan jag tänka på annat = trädgård :)

Skogsklematisen blir så otroligt stor tycker jag. Nu har jag den bara kvar runt en björk. Torrt och eländigt är där men den växer sig stor ändå.
För mycket av det goda ibland.

Kram