tisdag 13 augusti 2013

Vinden har vänt... 
Först vill jag börja med att tacka för alla snälla kommentarer om min bild i förra inlägget, tack snälla ni. Tur jag var hos frissan i förra veckan...
 
Så var det dags att börja jobba på allvar igen, förra veckan gick på lite halvfart med jobb trots semester, som det kan bli ibland. Men nu är jag i alla fall tillbaka på jobb efter 8 veckors frånvaro och det var roligt att få komma igång.
Jag åkte iväg till jobbet i en tunn sommarklänning igår och det kändes som det var sista gången för i år. Vinden har vänt och det är en annan luft man andas, en mer behaglig och klar på något sätt. Sen sommaren är här och det känns helt okej. Efter en sån fin sommar har man fått samla kraft som ligger på lager inför den kommande höst och vinter säsongen och det känns så skönt.


 
I år ska jag prova övervintra fjärilslavendel "igen" tyvärr har jag inte lyckats innan utan dom har fått torka ihjäl i förrådet, ja jag vet inte speciellt snällt men jag glömmer bort dom helt. Även det vita sommar ljuset ska få en chans, så vi får väl se till våren hur det har gått.
 
Ha en underbar dag
Kram Anna
 
 
 
 
 

7 kommentarer :

livetpålandet sa...

Usch ja, nog känner man att sommaren flyr...
Den har ju varit helt underbar med barfota väder mest var dag, men jag är ändå inte redo för hösten! Usch Usch! / Annica

Erika sa...

Ja, nu är luften högre och kvällarna svalare. Hoppas på en lång sensommar och mild höst :-)

Jag har också provat att övervintra men, de brukar torka bort. Men däremot så kommer det nya skott runt den gamla plantan som jag tagit tillvara på!

Ha en fin dag!

Photo by Maria sa...

Du får skriva en lapp eller ngt så du kommer ihåg blommorna i förrådet ;) Jag har samma problem att komma ihåg mina i garaget :/

Ja visst är det härlig hög luft nu på morronen, rätt skönt även om jag hade sparat sommarvärmen i några veckor till =)

Kram Mia

Trädgården på Höjden... sa...

åh, går de att övervintra? det måste jag prova. förmodligen kommer de att glömmas bort men ett försök går ju alltid att göra ;-)
kram åsa

Ninnis sa...

Visst har luften lyft och vindarna fläktar höstligt men jag hoppas på många sköna dagar ännu...=)
Ska också försöka övervintra en fjärilslavender på stam...vi kanske får påminna varandra om vattning.

Vilken snygging på bilden tidigare.....!!!

Kram Ninni

Katarinas trädgård sa...

Fint, fint, fint! Du och rönnbären och krukorna!
Ja, fjärilslavendel måste gå bra att övervintra, försök igen! Och glöm inte vattna!
Kram
Katarina

Snäckskalsdalen. sa...

Nu såg jag bilden på dig, jag också! Vilken ung tjej du är! Och du är skitsnygg och håret helt underbart snyggt! Och mannen din har tagit jättefina kort!

Och, ja, nu är den nog här hösten. Lite grand i alla fall. Men det är ok, jag tycker om den, men allt kommer så fort nu förtiden.....

Agneta kram