söndag 11 augusti 2013

Its me....


 
Efter gårdagens bröllop så känner man sig en aningen seg men det är helt ok. Det får man ta när man hade en super trevlig dag.
Idag går dagen i någon form av slowmotion och man får inte gjort något. I morgon är det dags att börja komma igång och jobba efter 7 veckors hemmavistelse och några få dagars semester. Det känns lite konstigt men även jätte roligt att få komma igång igen. Som vanligt har man en hel del som ligger och väntar så det är bara att sätta igång.  Såg på mailen att det fanns 117 mail i inkorgen så jag vet vad jag ska börja med....

 
Eftersom jag behövde en ny jobb bild så fick maken agera fotograf innan vi for iväg, men det blev vad det blev. En massa bilder men ingen direkt höjdare. Maken säger att jag är grimasernas mästare när jag ska bli fotograferad. Vill inte skratta för mycket och kniper gärna med munnen och ögonen. Inte min grej alltså...det hade varit bra om jag kunde redigerade den lite som proffsen gör men det känns inte riktigt ok.
 
 
Hoppas du har haft en härlig helg
Kram Anna
 
 
 
 
 8 kommentarer :

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Du är ju jättefin på bilderna!!! Men jag förstår precis vad du menar. Det är svårt med bilder på en själv.

Vilken underbar bukett!

Kram
Charlotte

Marina sa...

DU är ju hur fin som helst! Jag känner mig inte heller bekväm framför kameran, mer bakom.

Kram

Louise sa...

Jag tycker att du blev jättefin på bilderna! Såg direkt när jag kom in här att du hade ny presentationsbild på dig själv. Förstår vad du menar om att posera på bild, inte min grej heller!

kram louise

Photo by Maria sa...

Var ju inget fel på de bilderna.. Du är jättefin på båda..

Ha nu en bra start på veckan med jobb..

Kram Mia

Trädgården på Höjden... sa...

så fina bilder på dig
minsann ;-)
kram åsa

Suz sa...

Du är jättefin på bilderna! Men jag förstår precis vad du menar, jag kan nog också platsa i grimaseringsligan och absolut avskyr att bli fotograferad. Men nu har jag äntligen hittat en frisyr som jag väldigt gärna skulle ta efter:)Så dina bilder ska visas för min frisör och så får vi se vad hon kan göra åt min hopplösa kalufs:)

Ha en fin vecka!
Kram
Suz

AnnaHelena sa...

Men snygging!!! Jättefina bilder ju! Men - ja,jag tycker också att det är svårt det där med att känna sig naturlig framför kameran. Fin frisyr!

Kram // AH

Fröken Generös sa...

Jättefin bild på dig!! Jag vill aldrig vara med på bild själv så jag förstår vad du menar när du skriver det du gör. KRAM