onsdag 13 november 2013

Äntligen hemma....

 
Nu börjar äntligen mina vita hyacinter slå ut, längtar efter att doften ska sprida julkänslor här hemma. I tanken är jag redan där och vill så gärna få komma igång så nätt, men någon vecka till får man allt vänta. I tanken kan man fortsätta att planera för allt man vill göra för att få en sån jul som man önskar. 
Vår lilla Zelda har äntligen fått komma hem, hon är väldigt stressad och uppe ivarv vilket jag kan förstå. Jag tror det kan vara en rätt så stressig miljö att ligga inlagd på sjukhus, jämfört med hemmets lugna vrå. Zelda är rätt så lugn i vanliga fall och gillar inte alls när andra hundar skäller, hon har nog fått en rejäl dos av verkligheten på ett djursjukhus. Nu försöker vi få ner henne i varv och hon får massage och väldigt mycket mys.
 
Ha en bra dag alla fina som tittar in
Kram Anna
 
 
 
 
 


7 kommentarer :

Rose-Marie sa...

Vad gott ha fina Zelda hemma igen ... Och japp ... snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart är det jul ... :D

Anna Vattenkanna sa...

Oh, så skönt att höra att lillan är hemma igen. Nu får ni ta det lugnt och myyysa.

Kram

It's me sa...

Owww sweet doggie.....x !

Snäckskalsdalen. sa...

Så glad jag blev av att höra att lilla Zelda är hemma igen och hon ser ju faktiskt riktigt fin ut på ögonen och allt. Säger jag som inte kan sånt, men man känner, även genom datorn! Lycka till nu!
Agneta kram

hagen vår sa...

Hei! Man blir så sårbar og redd når den du bryr deg så veldig om, ikke er bra. Man kan gjøre hva som helst. Det ser ut til at den koser seg og er fornøyd. Så godt. Ha det godt sammen med Zelda! Anne

Kristina Jönsson sa...

Stackars Zelda och stackars er. Visst känns det som en liten bebis. Uscha mig. Vilken tur att hon är hemma igen. Nu håller vi tummarna.
Stor kram Kusinis ♥

Suz sa...

Läser just ikapp mig och känner "åh lilla voffsen!". Så skönt att ni fått hem henne igen, förstår precis din oro! Usch och fy för infektioner som ställer till det ovanpå allt.
Hoppas på snabb tillfriskning och det gör säkert mycket att hon får vara hemma hos sin fina familj!

Ha det fint!
Kramar
Suz