måndag 27 januari 2014

Lite pics....

Samtliga bilder lånade på nätet.
 
...från inspirations lådan :) Just nu har jag så många tankar och idéer i huvudet att jag inte vet var jag ska göra av dom.  Men vissa hamnar i en bok och andra i en mapp på datorn för att jag absolut inte ska glömma.  

 
Så härfunderar jag att göra på någon av mina pergola, tror den på gavlen där jag har lite planer inför kommande säsong och självklart hoppas jag att bli klar till den 29 juni då det är dags att ha öppen visning.


 
Vatten och speglar kan man inte få för mycket av,

 
..och enkla stilleben.
 
 
Ha en härlig start på veckan, här är det snöstorm men vi gillar läget ändå både Zelda och jag, vi älskar snön båda. Även om jag så klart önskar att det blir vår snart så har varje årstid sin charm.
 
Kram Anna
Ciao
 
PS. Tyvärr har jag fortfarande problem med att mina inlägg inte syns i någon blogglistan när jag lägger upp ett nytt, det tar ofta flera timmar innand et syns. nu börjar jag tröttna och fundera på om jag blir tvungen att starta en ny blog eller lägg ner verksamheten. Är det någon mer som har detta problem?
 
 
 


9 kommentarer :

Furulunden sa...

Så irriterende når det er tekniske problemer med bloggen, det takler jeg dårlig. Er så dårlig på sånt!! Lykke til videre. Holder på å tenke ut sitteplasser i hagen, så bildet tar jeg med meg, selv om det var veggen du ville vise frem :) Mette som ønsker en god uke tilbake :)

Mejrams! sa...

Tyvärr har jag ingen koll när dina inlägg brukar synas men de dyker då alltid upp hos mig. Det här inlägget vet jag inte när det dök upp hos mig men jag kan se att du la upp det för 3 tim sedan. Jag tycker nog att när felen dyker upp, vilket det gör ibland, så bidar jag bara min tid för det brukar lösa sig av sig själv.
Härliga inspirationsbilder du har lagt upp, framför allt den första gillar jag. Ha en riktigt fin måndag! Kram Merja

Malin - I min trädgård sa...

Ja den där pergolabilden gillar jag! Kanske ngt för min trädgård...? Och den första bilden var jättehärlig! Ibland blir jag så imponerad av vad folk får ihop när de skapar sina trädgårdar.

Ha en bra dag!

(Har inte märkt av att bloggen krånglat? Men å andra sidan är jag itne så uppmärksam ;-). Hoppas det löser sig)

Törnrosa sa...

Oj, nu måste jag direkt ut och fixa i trädgården. Så mycket inspiration. Va, snö och tjäle ute? Shit också!!! Kan ju inte vänta...
Tack för ett fint inlägg!
Ha det bra.
Törnrosa

Marianne sa...

Bra idé-väder idag...ett sådant vattenkar gjorde vår trädgårdsklass till trädgårdsmässan 2003 eller 2004 undrar var det tog vägen, skulle vara bra att ha nu i sin egen trädgård, men jag är väl försent ut ...igen.

Anna-Maria sa...

Fantastiska inspirationsbilder! Snacka om att grönt är skönt! Jag tror att det är bra att fundera och låta idéer bero lite då kan man komma på nya idéer eftersom. Så är det ofta för mig!

Anonym sa...

Alltså översta bilden - hur snyggt var inte det? Vilken inspiration :) Önskar dig en skön kväll//Åsa

Åsa Engzell sa...

Hej Anna!

Vilka inspirations bilder. Vart finner du dem någonstans? Gör som du spar dem till kommande...

Kristinas oas sa...

Sköna inspirationsbilder, gillade skålen med mossa väldigt mycket måste jag erkänna. Trist när tekniken inte funkar, wp:s läsare funkar urdåligt just nu, inlägg frän er andra bloggare som jag följer kan dyka upp 2-3 dagar (!) efteråt. Hopplöst.
Kram Kristina (som också håller öppet 29/6)