måndag 6 december 2010

Ny soffa kivik.....



 Äntligen står det en ny soffa i vårt vardagsrum.....en enkel men fin soffa från det stora varuhuset. Jag är fullt nöjd då mitt enda krav till maken var en vit tyg soffa och så blev det, han försökte förhandla till sig ett annat tyg som var något beige men no inte i mitt hem, han försökte få mig att förstå att det inte var praktiskt med vitt och det kan väl jag själv förstå men för det första vem tror ni tvättar i detta huset och för det andra fixade jag med hem två fårfällar som snart ska bli tre som jag placerat i soffan. Nu vill jag ha en fräck hyll/bänk (eller vad man nu kallar det) bakom soffan som jag kan ha mina trädgårdsböker och bra tidningar på, får se vad jag kan komma på......får se om jag hinner få upp några gardiner i vardagsrummet innan jul, det är i alla fall ett önske tänkande....


Ett nytt köksbord och stolar står högt på önskelistan nu, vill gärna ha ett rejält vitt trä bord och till det 6 st DSR stolar i svart. Men med tanke på att dom kostar 2200 per stol så får jag se när det blir. Men super sköna är dom även om det inte ser så ut, vi har såna på jobbet och de är så mjuka och goa att sitta i.




Så var den helgen slut, förstår inte var den tog vägen, jo visst en dag i Köpenhamn och shopping eller jag önskar att det blev shopping men jag hittade nästan inget och det var mängder av folk på ströget och köer till varenda kassa överallt , så gav men upp i bland och la tillbaka det man hade plockat på sig. Inte ens några blommor fick jag med hem men en och annan god ide......så jag ska inte klaga, vi tjejer hade en härlig dag.
 I går gjorde jag mer julgodis ska visa er under veckan och nåra små julgrupper är också ordnade... hade igentligen tänkt vänta lite för på torsdag kväll ska jag på kurs med trädgårdsföreningen och göra julgrupper på trädgårdsskolan Hvilan. Det ska bli super roligt för dom är jätte duktiga. Men det återstår att se hur mina alster blir....hihihih.


Kram på er alla
Anna


12 kommentarer :

Unknown sa...

Den där soffan passade ju utmärkt hemma hos er, har en svart soffa och det är verkligen inte praktiskt det heller. Allt syns på den, varenda lilla smula.
Hade tänkt ha "ätförbud" i den, men det höll inte specillt länge, man måste ju leva ockås. Inte bara titta på sakerna.
Tycker nog att du redan har ett snyggt matbord, fast ibland vill man ha lite "nytt".
Ha en härlig vecka!
Camilla

Almbacken sa...

Jättesnyggt!!! Jag jobbar likadant - vit soffa med stora fårskinn i. Funkar alldeles utmärkt!

Visst är det ett Nordebord ni har? Vi har ett likadant som vi har målat vitt. Vi skulle bara ha det "så länge" tills vi hittade drömbordet men jag är jätteförtjust i det så det står kvar än.

Kram kram Maria

Snäckskalsdalen. sa...

Jättefin soffa, ursnygg! Flott! Jag blir avis....det blir jag. Får hunden bo i den? Jag hade aldrig fixat en vit soffa, men det är jag det, hundar och katter och Omgivningar och jag vet inte allt. Och ett sånt där avlastningsbord bakom soffan har jag lekt med tanken på att snickra ett av gamla, gamla bräder, men har inte kommit så långt ännu. Men det är ursnyggt och praktiskt och det blir en snygg baksida på soffan.
Fina julgrupper har du redan gjort ju!
Ha det gott, kram!

cat sa...

Mysig soffa! Vad kul at gå på lite blomgruppskurs, hoppas att du visar lite av vad du åstadkommer.
Ha de gott. Catarina

Vardag och flärd sa...

Fin soffa - och bordet gillar jag verkligen!
Synd att du inte fick med dig något från resan, men att du fick med dig en massa idéer och inspiration måste ju vara roligast.
Kram Eva

Anonym sa...

Vilken fin soffa, du har det verkligen så stilrent och fint hemma. Jag har också en vit soffa, trots två småbarn och en katt. Men när klädseln blir smutsig (och det blir den!) kör jag den bara i maskin, ibland med lite klorin i, så blir den fräsch igen.

Här har du ett snyggt litet hallbord som kanske skulle passa? http://www.brukadesign.se/inspiration_visa.php?id=8

hälsar Hanna i Malmö, trogen bloggläsare

Annas Lycka sa...

Den var ju riktigt fin den där soffan. Vart o kollat men så mycket roligare att se sofforna i riktiga hem. Får liksom en annan känsla då....Tack för det! ;)

Kramen till dig! Anna

Helena sa...

Hej!Kul att du tittat in till mig!Oj oj en vit soffa jag har själv en boxer skulle aldrig funka...
Har kollat runt lite hos dig du verkar vara konditor snudd på iaf ser så gott ut allting!
Kram fr.mig

AnnaHelena sa...

Hej! Så fint och så roligt med en ny soffa nu till jul! Det blev jättebra med fårskinn i den!
Vi har en liknande modell, fast mörkgrå, som vi trivs med.
Spännande med kurs hos Trädgårdsföreningen. Hoppas att det blir fina arr som du blir nöjd med!

Kram kram // AH

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Snyggt med vitt... Allt behöver inte vara praktiskt! Men lite mer så blir det ju med skinnen.... Har vita skinn i vår soffa också, även om den är mörkbrun.

Kul att göra julgrupper... och få lite inspiration....

Ser fram emot att få se dina alster :-)

Kram Charlotte

Mycket annat & lite betong sa...

Jättefint!
Vitt är så snyggt men kanske inte så praktiskt när man har husdjur. Vi har ett skynke till vardags i vår soffa eftersom både hunden och katten ligger där. Och så går det ju att tvätta!

Trevlig kväll!
Agneta

Katarinas trädgård sa...

Jamen den soffan blev ju jättebra! Tur att du övertygade maken! Vi åkte till Köpenhamn en fredag bara för att slippa all trängsel som är där på helgerna. Men jag blev också besviken över blomutbudet, är det kanske för kallt? Det brukar finnas väldigt mycket mer; julrosor, tulpaner, rosor mm. Men du får gå till Bloom istället, de brukar också ha bra utbud och priser!
Kram,
Katarina