söndag 21 augusti 2011

På något sätt.....

.....kännns det som äpple hör hösten till fast man kanske ska säga sensommaren. Vi har inga äpple träd själv men mamma har en vän som har fullt så det blir äpplen ändå.
På en av Alvins och mina promenader igår plockade vi mossa i massor, mossa är något jag är överförtjust i, går lätt att anv till det mesta och ett stort plus att det är enkelt, snyggt och billigt. Fast när den fina kuddmossan kommer i affärerna så pratar vi inte billigt längre men ack så snyggt..... tyvärr är fåglarna alltid på min mossa så lägga pengar på det känns lite väl..
I går fick maken upp den sista biten plank på utsidan, sen ska ju hela insida kläs på samma sätt, blir snyggast så och insynen bir mindre. Men Alvin fick komma runt och nu kan han vara med utan att rymma, hela tomten är inramad med staket och plank nu så nu kan vi koppla av och Alvin har en mycket större yta att röra sig på.
 Idag kommer elektrikern som ska hjälpa oss och kolla med kopplingar till badet och vi hoppas han kan hjälpa oss snart.... I går hade vi helt underbart väder och hoppas även idag blir lika fin.

Helt otroligt min räknare har passerat 55 000, tack alla ni som tittar in och förgyller min dag.
Ha de
Kram Anna 8 kommentarer :

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Mossa är överlägsen nästan allt. Gjorde också lite mossakrukor idag. Funkar året om. Alltid rätt och så vackert. Men du... vad läckert det blir på er baksida!!! Kommer bli hur bra som helst.

Kram
Charlotte

Ninnis sa...

Siktar oxå på någon mossa kruka på bron efter tips från dig.
Tack för allt du delar med dig av.

Kram Ninni

Marina sa...

Så frustrerad jag blir när jag ser dina bilder!
Nejnej, blir inte orolig. Jag älskar egentligen att fixa, pynta och dona men tar mig liksom inte tid, kommer mig inte för...
När jag ser dina bilder blir jag så sugen på att göra vid på mina "pyntbord" mm men jag kommer liksom aldrig dit. Måste bestämma mig för att nu ska jag pynta, inte dra ogräs eller skörda hallon.

Tack för inspiration!
Kram!

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Håller absolut med, mossa är bara sååå fint.

Trädgården på Höjden... sa...

Så fina mosskrukor. Enkelt men väldigt snyggt mot de svarta krukorna och faten.

Ha en härlig söndag.

Åsa

Anonym sa...

Mossa är så snyggt, och det är roligt att jobba med. Skall också bege mig ut och plocka.

Kram Birgitta

Katarinas trädgård sa...

Nu vill vi snart se dig som badflicka!!! Men när badet är klart hinner du kanske inte blogga?!
Kram
Katarina

bolin of sweden sa...

Så fina krukor du har!! Jag skall minnsann också åka ut och plocka mossa en dag - finns ju ingen anledning att betala massor i butikerna! Tack för din kommentar! Misstänkte att gräset var en envis rackare. Kram Helena