måndag 7 november 2011

Hyacint darling.....Ja min söndag har bara varit slappande, promenader med Alvin, plockande och mys i trädgården. Några av hyacinterna är planterade i min gamla våg och jag känner mig rätt nöjd.....För mig är "plockande, pulande" att få gå och mysa och göra det som faller in även om det är att flytta om krukorna i fönstret eller baka ja allt som jag gillar....visst är det skönt. Vad gör du när du vill koppla av? 
Visst känns det lite tokigt med hyacinter redan men jag bara älskar den doften så, rätt eller fel det struntar jag i......Ha en härlig start på veckan. Nu är det verkligen nedräkning till NY, i förra veckan hade dom 20 cm snö en dag och nu är det 10-15 grader varmt, frågan är hur man ska packa? Strunt samman jag ska åka med en nästan en tom resväska. Ett par jeans och några tröjor och kanske en tunika men inte mer för sen ska det shoppas loss ordentligt.
Kram Anna6 kommentarer :

Trädgården på Höjden... sa...

Så fint du gjort med hyacinterna. Jag älskar också deras fantastiska doft. Det är jul för mig!

Ja vädret i NY är verkligen omväxlande. Hoppas ni får mer av plusgraderna än av snön. Förstår att du längtar dit. Det kommer säkert bli en hel del julshoppande misstänker jag? Man är ju fullmatad med bilder från NY i juletid; skridskoåkning i Central Park, julskyltning på Macys..... Och nu får ni uppleva staden live. Jag säger bara WOW!!!

Hälsar Åsa

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så fantastiskt fint. Ja jag pillar också hemma det gör att jag kopplar av och njuter.
Önskar dig också en fin start på nya veckan. Kram Maria

LOTTAS HOME sa...

Hej!
Underbara bilder, så vackert du gjort. Längtar också efter hyacinter, men de har inte kommit till vår blomsteraffär här på landet ännu.
Önskar dig en fin vecka!
Kram Lotta ♥

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Det är verkligen avkopplande att bara få mysa omkring och dona och greja så smått. Oh, så fint du gjort med hyacinterna!! Har också skaffat mina första :-)) IKEA så klart. Tack för det stora varuhuset.....

Ha en fin vecka!
kram
Charlotte

M/S Design sa...

Fint!
Ville köpa Hyacinter i fredags men det fanns inte några ännu...
Mariana

Anonym sa...

Håller med dig om att pyssla och dona är det mest avkopplande som finns. Med två småbarn blir det inte så mycket tid till det, men som jag längtar tills jag får sätta in de första hyacinterna.

Tänk, snart är du i NY, så underbart! Kram Hanna