torsdag 19 januari 2012

Bilder från.....

  

......när jag hade öppen trädgårdsvisning med tusenträdgårdar. Jag sitter här och bläddrar bland massa gamla bilder och drömmer mig bort. Både till de underbara snö bilderna från förra året vid denna tiden och härliga sommarbilder, även om det just här regnade som det gör just nu så längtar jag efter en förändring i vädret.Ni har säkert redan hört att det blir ett nytt tusen trädgårdar i år och att man from den 30 januari kan gå in och registrera sig här.
Ska du vara med?? Jag är själv lite osäker hur jag ska göra då man missar att åka runt till andra och titta. Jag har bestämmt mig för att avvakta och fundera ett tag till.

Jag vill hälsa mina nya följare välkomna hit och hoppas att ni kommer att trivas med min enkla blogg.

Kram Anna
6 kommentarer :

Riitta Sinikka sa...

Hi! So beautiful things! I love! I wish you a happy day! Greetings Riitta Sinikka

Skaparglädje sa...

Jätte mysig bild med lökarna i vågen..är själv överförtjust i att använda saker,och då ofta inte vad det var tänkt från början att dom skulle användas till:))

Trädgårdstoken sa...

Så fint du har i trädgården! Skulle precis lägga till mig som följare av din blogg, men jag vet inte vad som hände. Tror jag lade till mig fsom följare av min egen blogg istället... ;-)

Jag provar igen!

/Mia

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, nu räcker det med det här eländesvädret. Visserligen har det varit hyggligt här idag, men nu räcker det. Fram för ljusare tider!
Kram

Cilla sa...

Ja, du får väl fundera lite. Krävs ju lite arbete att vara med.
Min trädgård är långt ifrån klar. Så det dröjer innan den kommer med.

Cilla♥

Susihus sa...

Åh va spännande kanske man skulle ta och vara med på i år...
Ha en go helg
Kram