torsdag 29 november 2012

Ljusfat med nytänkande....


Bilderna lånade TineK

Hon har så god smak TineK och det är så härlig inspiration att titta på hennes bilder. Kanske vill man göra precis lika eller så gör man något eget som liknar hennes. Ja vi är alla olika här och det är det som gör det så bra, vi ser på saker på olika sätt och såklart gör vi på olika då. Det blev lite invecklat men visst är det väl därför vi köper alla dessa tidningar med inspiration, just för att få inspiration men man väljer kanske att göra det på sitt eget sätt. Här föds många bra och fina idéer och det ser vi ju här i bloggvärlder varje dag


Jag hade tänkt göra ett ljusfat i år igen som jag alltid gör men innan jag börjar ska jag försöka tänka om....får se i helgen vad det blir, för innan dess finns det inte tid. Det är ett fullspäckat schema fram till söndag då det blir julskyltning i Lund och förhoppningsvis om traditionerna vill sig väl en god middag på Gran Hotel. Maken och jag är lite småförtjusta i detta ställe...
Ha en härlig dag
Kram Anna6 kommentarer :

It's me sa...

Love it darling !!!...enjoy the day....xxx...

Marina sa...

Just när det gäller julen är det lätt (kanske annars också?) att fastna i det gamla vanligt. Iofs är det så med julen tycker jag att den är klassisk och traditionell. Lite nytt är ändå kul ibland. Jättefina och inspirerande bilder.

Kram

AnnaHelena sa...

Fina bilder!
Jag har blivit ganska "duktig" på att förnya julpyntet, och inte känna mig tvungen att ha det si eller så. Med åren blir smaken lite "renare". Eller om det är att man inte riktigt orkar MED för mycket pynt...? De här bilderna gillade jag!

Kram // AH

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Oh. Tine K hon kan hon :-)) Det är så härligt med inspiration för den finns överallt. Bara man är uppmärksam :-) Ljuvliga bilder. Så mysigt det låter med julmarknad och middag.

Kram
Charlotte

Annika Christensen sa...

Hej
Härligt med julstök. Fint du visar.
Muffisarna är jättegoda om man inte har dem för länge i ungen.
Ha en skön helg
Annika

Snäckskalsdalen. sa...

Jag får nog också ta och tänka till för jag äger ingen form av adventsljus, varken för levande ljus eller el och har aldrig haft heller......får se på söndag vad både du och jag hittat på! Du milde, det är ju i morgon......oj.
Agneta kram