tisdag 16 april 2013

Komma ska....


 
Tänk att det äntligen kommer regn istället för snö, våra växter kommer bli så glada eftersom det är rätt så tort i marken. I söndags vattnade jag flera rabatter så jag hoppas dom klara sig. Man pratar mycket om att det varit en lång och torr vinter och våra växter har haft det svårt att klarasig. Så det återstår att se hur det har gått.
Dagens bilder hittade jag på ett gamalt kamera kort igår och dom är tagna i början av juni förra sommaren. Jo drömma kanman men jag tror inte att det kommer se ut så i år. Men vi får väl se.


 
Elefantgräset har en höjd på ca 1 m redan. Jag ska dela  och sälja lite av mitt elefantgräs i år, så om någon är intresserad är det bara att höra av sig till mig på godastunder(a)hotmail.com 
 
 
Ha en underbar tisdag
Kram Anna
 
Är det bättre typsnitt nu? Jag har problem när jag vill ändra i mallen, väljer ett typsnitt men det blir något helt annat...
 
 
 
 
 
 
 


7 kommentarer :

Furulunden sa...

Vi får glede oss over det som var, og være forventningsfulle til hva tiden fremover vil vise...;)

Suz sa...

Vilka underbara bilder! Det kanske blir lite tufft till i början av juni, men hoppet är det sista som överger oss eller hur? Hur som helst så kommer det att bli vackert igen:)

Jag tycker ditt typsnitt i det här inlägget var behagligt att läsa. Visst är det ett elände ibland att ändra i mallen, den verkar leva sitt eget liv.

Ha en fin vecka!
Kram
Suz

Katarinas trädgård sa...

Men vilken gullig valp du ska få! Oj oj oj, hur ska du få något gjort i trädgården i sommar?! Idag har jag varit på promenad med en svart labrador, lånehund passar mig perfekt...
Ha det bra!
Kram
Katarina

Flower of Fame sa...

Det känns lättare att läsa nu. den kursiva texten är svår att läsa tycker jag. Fast det kan bero på att det nog snart är dax för läsglasögon. härliga bilder från förra sommaren. Då får jag kanske också vattna över min trädgård.Tack för tipset.
Kram Pernilla

Maria Emilsson sa...

Härliga hoppingivande bilder :)
Idag har det varit riktigt fint och skönt väder och genast är jag i trädgården och börjar greja. Inte mycket man kan göra när marken är frusen och snön precis smält undan. Men det som blev gjort är gjort iaf.
Kram Maria

It's me sa...

your garden looks wonderful....lovely week love Ria...xxx...

Varmvit sa...

Japp! Denna stil funkar utmärkt. Härliga sommarbilder! Åsa