lördag 13 april 2013

Uteplats drömmar...


 
 
Just nu drömmer jag om att få göra massor här hemma både i trädgården och till viss del inne. Fast nu koncentrerar jag mig på ute planeringen. Som jag skrev om i går vill jag ha en ny pergola och det vet jag att maken lätt fixar. Men när vi gör det så drar det med ändringen av en rabatt och den stå också högt på min önskelista. Sen är det så klart det viktigaste av allt, vår nya uteplats som ska bli klar. Maken har valt att börja med utekök så han skissar för fullt. Under tiden letar jag uteplats inspiration på uteplatser. Samtliga bilder lånad på nätet..
 
 
 


 
 
Sen har vi vår egen lilla myshörna till uteplats, jag längtar tills den är helt klar med utekök, tak så vi bara kan sitta och njuta. Våra nya utemöbler från trademax kom för två veckor sedan och då trodde man att även våren skulle komma lagom, men så blev det inte.
 
Det är härligt att surfa runt och hämta inspiration på uteplats miljöer, man kan inte få för mycket av inspiration. 
I kväll bär det av till fina familjen P för en trevlig kväll. Men nu först en lång promenad och en tur till Flyinge platskola.
 
Hoppas ni har en härlig lördag
Kram Anna
 
 
 
 


4 kommentarer :

Furulunden sa...

Mye fint her!!

Anonym sa...

Så glad att jag hittat din blogg. Får en massa inspiration och blir glad av att se alla fina bilder. Spännande att följa valpen också, har själv haft en golden innan och blir alldeles varm i hjärtat av valpbilderna på er lilla labrador.
Annika

Jane, Lyckliga Hem sa...

Vilka underbara inspirationsbilder :)
Jag toklängtar efter att få sätta igång i trädgården som just nu är täckt av snö.

Ha en mysig helg!
Kram Jane

AnnaHelena sa...

Många fina bilder!
Ofta gör sig trädgårdsgrönskan så fint mot just svarta detaljer!
Och en pergola skulle jag också vilja ha! Frågan är bara var...

KraM // AH