måndag 4 november 2013

Många tankar....Ny vecka med nya krafter, dagen började med massage och det skulle jag gärna göra varje dag. Helgen har som vanligt gått lika fort som veckorna gör men det är helt ok. Jag längtar efter december och hela julen med dess förberedelser. LÄNGTAR

Tänk att min ros blommar i november.....

Just nu går jag i många tankar angående mycket i min tillvaro, stora förändringar på jobb gör att man ser sig om vad som finns på markanden. Zeldas operation i morgon gör sig oroligt påmind i magen, jag är nervös och ledsen för att lämna henne men såklart är det värt om dom kan lösa hennes problem. 
Det kommer bli lite JUL KUL på bloggen som börjar den 1 december, inget allvarligt men en hälsning från mig och allt jag gillar med julen, det är många förberedelser och allt är inte klart, men jag jobbar på det.


Ha en härlig start på veckan all fina som tittar in
Kram Anna7 kommentarer :

Livet på solsidan sa...

Härligt att börja veckan med massage. Låter däremot trist med jobbet. Har hört att det fortfarande är turbulent och ja, du vet ju själv hur det gick för mig ;( Hoppas iaf du får vara kvar! Fast det skadar aldrig att hålla öron och öron öppna för annat...

Ha en fin vecka!
Kram Tamara

Anonym sa...

Anna, håller tummarna för Zelda - det kommer att gå bra! Ser framemot din julblogg!
Kram Maria

Anonym sa...

Hej!
Sänder en tanke till er och Zelda Klart det går bra med op i morgon Ser fram mot din julblogg
blir säkert lika inspirerande som din trädgårdsblogg
Hälsningar Skånska Barbro

I min smak sa...

Fint arrangemang! Vi får hålla tummarna för Zelda, det går säkert bra.
Susanne

Rose-Marie sa...

Styrkekramar till dig Anna ... allt kommer gå bra med Zelda ska du se .... vilken underbar ros och att den blommar i november är ju helt fantastiskt ... spännande med vad du tänker hitta på för mysigt till 1a december ...ser åxå fram mot julen ...härligt få börja jula till det snart snart ... :)

Susihus sa...

Håller tummarna för er att det går bra idag med Zelda. Vet allt för väl hur hemskt det är att lämna in dem på operation.
Stort lycka till!
Kram

Ps va gullig make, undra om han har gått samma kurs som min man ;) För här är det också nästan alltid blommor på fredagar. Härlig lyx!

Marina sa...

Hoppas operationen gått bra.

Jobbändringar ja, då kanske de tär läge att byta om du känner att du inte trivs helt hundra. Hoppas allt löser sig på bra sätt.

Kram