lördag 23 november 2013

Upphöjd på en pidestal....

 
...har hyacinten fått en alldeles egen plats. Varje helg kommer maken hem med nya och jag tycker det är så härligt att få göra olika grupper och arrangemang.


Amaryllisen är en vit dubbel.
 
 
Idag ska det målas och fixas här hemma. Arbetsrummet håller på att få en ny form och bilder kommer när det är klart. Nya skrivbord, stolar, lampor och lite annat ska få ta plats.
 
Så sakta går det framåt för Zelda men vi vågar inte ta ut för mycket glädje än då vi är rädda för bakslag. Men peppar peppar det är så härligt att se henne mer rörlig och att få utöka våra promenader så om det bara är 100 m. Men så nätt ska det byggas på mer och mer.
 
 
Ha en underbar lördag alla fina som tittar in
Kram Anna & Zelda
 
 
 


8 kommentarer :

A House With A View sa...

Men vad himla charmigt med hyacinten i den vackra piedestalen! Och jättevackert pyntat med övriga ting också, fint ögongodis :) Jag måste få ändan ur och köpa lite julblommor också, så stämningsfullt!

Kraaaaam aka

Snäckskalsdalen. sa...

Skönt att höra att Zelda mår bättre och bättre, jag hoppas verkligen att det blir bra.

Så fint du pysslar med lökarna!

Agneta kram

Marina sa...

Jättefint med hyacinter!

Så skönt att det går framåt med Zelda. Med Ronja går det också lite framåt. På tisdag ska stygnen tas och sen hoppas vi på att pälsen växer ut snabbt så det blir ett skydd över såret. Vill ju inte den ska gå upp igen. Där dränet satt ser det bra ut.

Kram

Maria-Snickaregården sa...

Läckert det blev med hyacinten på piedestal.
Jobbigt att Zelda har varit dålig, skönt att det går framåt igen.
Kram Maria

Viola sa...

Vad roligt att du hälsade på mig och vilde Malte, ser att du är lycklig labbägare en en gul goding, Malte är min fjärde labbe och är den absolut vildaste gm tiderna :-) krävande men en charmig personlighet, härlig bilder du bjuder på, hoppas vi ses igen, ha en fortsatt fin helg, VIOLA

Katarinas trädgård sa...

Ni är flitiga som vanligt! Låter som det blir ett användbart rum, ska bli roligt att se.
Blomsterskolan har julutställning i morgon också, men du verkar ha lite annat för dig. Men, som sagt, det kommer fler år!
Kram
Katarina

susanne sa...

Men så roligt det såg ut med hyacinten på piedestal! Fint!/Susanne

Sylvia sa...

Älskar Hyacinter! Kan ha hur många som helst. Piedestal är väl den perfekta platsen.
Skönt att det går framåt med Zelda :)